Originaltitel: Bajads
Forfatter: Søren Schelling
Illustrator: Anne Marie Johansen
Sprog: Dansk
Format: 20 x 25 cm, indbundet
Sideantal: 56
Indbinding: Hardback
ISBN: 978-87-970997-4-2
1. udgave

Pris: kr. 199,- (ekskl. fragt)

Gå til webshop

Kender du den grædende klovn fra Leoncavallos lille operaperle I pagliacci? Det er ham der må gå på scenen og få folk til at le selvom hans eget hjerte styrtbløder, og som ender med at slå sin kone ihjel for øjnene af publikum, der alt for sent opdager at det ikke længere er teater.

BAJADS er en fri gendigtning af Leoncavallos intense drama og fjerde bog i en række af uafhængige operafortællinger hvor Søren Schelling giver nyt liv til nogle af operahistoriens største mesterværker. Det er historien om livet i en omrejsende teatertrup, om skæbner fanget i deres roller, om intriger og misundelse, jalousi og afmagt, men også om kærlighed, drømme og håb.

Ligesom i de øvrige operafortællinger går historien sine egne veje. Ikke alt er som det plejer at være — eller hvad det giver sig ud for at være, for den sags skyld. Tæppet går op for en fortælling hvor såvel skuespillere som publikum må komme i tvivl. Hvad er virkelighed? Og hvad er teater?

Operafortællingen ledsages af en serie originale illustrationer endnu en gang skabt af den anerkendte billedkunstner Anne Marie Johansen.

En unik bogserie

Operafortællingerne er resultatet af et unikt samarbejde mellem forfatter, sanger og operaformidler Søren Schelling og billedkunstneren og illustratoren Anne Marie Johansen, hvor nogle af verden største operaværker får nyt liv. Læs mere om de øvrige titler i bogserien her.

Format: ePub
Illustreret af Anne Marie Johansen
ISBN: 978-87-970997-8-0

Pris: kr. 139,-

Gå til bestilling

Format:mp3
Indlæst af Søren Schelling: 

ISBN: 978-87-94402-02-6
Pris: kr. 79,-

Gå til bestilling

Klik her for at læse et uddrag af bogen (pdf)