Booking

Ønsker du, eller overvejer du at booke en OPERAFORTÆLLING, er du velkommen til at kontakte mig enten pr. mail eller pr. telefon.

Mail: hr.schelling@gmail.com
Tlf: 22 50 27 85


Pris

Prisen for en OPERAFORTÆLLING er 4.000,- kroner, plus kørsel (statens takster)


Live optakt

Gør lidt mere ud af dit arrangement med en optakt til OPERAFORTÆLLINGEN.

Optakten har form som et uhøjtideligt koncertforedrag på ca. ½ time, tilpasset den enkelte operafortælling. Her fortæller jeg om opera og om arbejdet med OPERAFORTÆLLINGER og synger lidt live opera til klaver-akkompagnement. Efter optakten holder vi en lille pause inden OPERAFORTÆLLINGEN.

Pris for optakt: 950,- kroner


Praktisk information

Krav til teknisk udstyr:

Projektor og lærred samt et musikegnet lydanlæg med mulighed for at tilslutte PC. Hvis lokalet kræver brug af mikrofon, skal mikrofonlyden og PC-lyden kunne fungerer samtidig.

Opstilling:

Publikum skal kunne se både fortælleren og illustrationerne, så det fungerer bedst, hvis stolene står i “koncertopstilling” altså i rækker (evt. buede) med front mod scenen/lærredet. Er rummet mørklagt skal der være lys (spot) på fortælleren.

Jeg har både fortalt for helt små grupper på en håndfuld personer og for forsamlinger på over hundrede mennesker. Er du i tvivl om, om dine faciliteter egner sig, så kontakt mig og lad os få en snak om det. Jeg hjælper gerne med evt. leje af udstyr.