En OPERAFORTÆLLING kan finde sted på mange forskellige lokaliteter – en biograf- eller teatersal, et forsamlingshus, et klasselokale, et museum eller i en stor stue i et privat hjem. Jeg har både fortalt for helt små grupper på en håndfuld personer og for forsamlinger på over hundrede mennesker.

Ønsker du at booke en OPERAFORTÆLLING, eller overvejer du det, men er i tvivl om, om dine faciliteter egner sig, kontakt mig enten pr. mail eller pr. telefon, og lad os få en snak om mulighederne.

Mail: hr.schelling@gmail.com
Tlf: 22 50 27 85


Praktisk information

Publikum skal kunne se både fortælleren og illustrationerne, så det fungerer bedst, hvis stolene står i “koncertopstilling” altså i rækker (evt. buede) med front mod scenen/lærredet. Er rummet mørklagt skal der være lys på fortælleren.

Jeg råder selv over det nødvendige tekniske udstyr (projektor, lydanlæg og el-piano), der skal til for at afvikle et fuldt arrangement. I større eller særligt lydkrævende lokaler kan det dog være nødvendigt at supplere med ekstra udstyr. Jeg er gerne behjælpelig hermed.

Nogle steder vil man dog med fordel kunne anvende det forhåndenværende tekniske udstyr. Bemærk dog: da musik og billede afvikles fra PC samtidig med at jeg fortæller i en mikrofon (head set), skal lyden fra de to kilder kunne afvikles samtidig.


Pris

Prisen for en OPERAFORTÆLLING er 6.500 (+ kørsel), inkl. live optakt.

Kontakt mig og få en snak – det er gratis og helt uforpligtende.