Booking

Ønsker du, eller overvejer du at booke en OPERAFORTÆLLING, er du velkommen til at kontakte mig enten pr. mail eller pr. telefon.

Mail: hr.schelling@gmail.com
Tlf: 22 50 27 85


Pris

Prisen for en OPERAFORTÆLLING afhænger af arrangementets type, forventet antal tilhørere, eventuelle muligheder for tilskud etc. Kontakt mig og få en snak – det er i hvert fald gratis.


Live optakt

Gør lidt mere ud af dit arrangement med en optakt til OPERAFORTÆLLINGEN.

Optakten har form som et uhøjtideligt koncertforedrag på ca. ½ time, tilpasset den enkelte operafortælling. Her fortæller jeg om opera og om arbejdet med OPERAFORTÆLLINGER og synger lidt live opera til klaver-akkompagnement. Efter optakten holder vi en lille pause inden OPERAFORTÆLLINGEN.


Praktisk information

Krav til teknisk udstyr:

Jeg råder selv over det nødvendige tekniske udstyr (projektor, lydanlæg, evt. el-piano), der skal til for at afvikle et fuldt arrangement.

Nogle steder vil man dog med fordel kunne anvende det forhåndenværende tekniske udstyr. Bemærk dog: da musik og billede afvikles fra PC, skal lyden herfra kunne fungere samtidig med lyden fra mikrofonen.

I større eller særligt lydkrævende lokaler kan det være nødvendigt at supplere med ekstra udstyr. Jeg er gerne behjælpelig hermed.

Opstilling:

Publikum skal kunne se både fortælleren og illustrationerne, så det fungerer bedst, hvis stolene står i “koncertopstilling” altså i rækker (evt. buede) med front mod scenen/lærredet. Er rummet mørklagt skal der være lys på fortælleren.

Jeg har både fortalt for helt små grupper på en håndfuld personer og for forsamlinger på over hundrede mennesker. Er du i tvivl om, om dine faciliteter egner sig, så kontakt mig og lad os få en snak om mulighederne.