At samles om en OPERAFORTÆLLING er noget helt specielt.

Jeg fortæller historien live flettet sammen med musik fra den pågældende opera og med illustrationer skabt specielt til fortællingen.

Hvis du i forvejen kender den opera, jeg tager udgangspunkt i, vil der være masser af genkendelsesglæde. Men ikke alt er som det plejer at være. OPERAFORTÆLLINGEN følger nemlig ikke nødvendigvis operaens handling, men kan udmærket gå andre veje. Kender du ikke operaen, skal du bare læne dig tilbage og lade dig rive med af en god historie med smuk musik og fantasirige illustrationer til.

Klik på en af OPERAFORTÆLLINGERNE nedenfor og læs mere.


Operafortælling: Fuglefængeren - frit efter Mozarts "Tryllefløjten"

Fuglefængeren

Tag med fuglefængeren Papageno ud på en eventyrlig rejse. Lad dig rive med af historien om prinser og prinsesser, om godt og ondt, om magt og kærlighed og farlige prøvelser. Frit fortalt efter Mozarts Tryllefløjten.


Operafortælling: Billeder fra et bohemeliv - frit efter Puccinis "La bohème"

Billeder fra et bohemeliv

Det er en af verdens mest berømte og elskede operaer, Puccinis La bohème, der ligger til grund for denne operafortælling. Men historien om bohemerne i det kolde loftskammer i Paris lempes fri af operaens handling og sættes ind i en ny sammenhæng der giver den selvstændig form og på samme tid føjer nye dimensioner til den kendte fortælling.